Bőr öve nem kér sokat, de sokszorosan meghálálja!

Húzódó arcbőr a csípős, hideg őszi széltől. Kivörösödött orca a jéghideg esőcseppektől. Pedig mennyi gondot fordítunk bőrünk ápolására, védelmére. Eszébe jutott már, hogy bőrcipőjére, táskájára is hasonló figyelmet kellene fordítani? Önnek csak egy néhány perces művelet, amiért a bőr meghálálja a törődést.

Őszi bőrápolási rutinjából a bőr övek sem hiányozhatnak, hívja fel a figyelmet az ÖvBolt online áruház.

Belegondolt már?

A valódi bőrből készült kiegészítők és ruhák másképp viselkednek, mint a textíliák vagy egyéb szövetek. Ez a természetes anyag különleges dolgokra képes. Megtapasztalhatta az esős napokon bőrcipője nedvszívó képességét, ami a radiátoron keményre száradt. De erős napfénynek kitéve az erős dehidratálás is fenyegeti. A használat során elkerülhetetlen hatások érik, hiszen nem léphetünk át minden tócsát. A végeredmény pedig elkeserítő, de szerencsére nem menthetetlen!

Bőrtisztítás – a hosszú élet titka

Nem kell tovább ragoznom, hogy a bőr mennyire kényes anyag. Bírja a strapát – megfelelő odafigyelés mellett. Nem kér sokat, de azt meghálálja. A rendszeres tisztítás és hidratálás elegendő ahhoz, hogy megőrizze ellenálló képességét, fényét és minőségét. Használjon mélytápláló ápolót – különösen az őszi-téli esős, latyakos szezonban.

Még a bőr övre is!

Azt hiszi, hogy a férfi, női bőr övek nincsenek kitéve káros hatásoknak? Téved! A nedvességet akár az Ön bőrén keresztül is magába szívhatja, ahogy az esőcseppeket is. De a helytelen tárolásból is adódhatnak csúnya berepedések – erre még visszatérünk! Abban viszont egyetérthetünk, hogy egy rendszeresen karbantartott eredeti bőr derékszíj évtizedekig kiszolgálja viselőjét. Az anyagnak az a nagyszerű tulajdonsága, hogy jól áll neki a kor, idővel nemesedik és patinája lesz.

Tudnivalók a bőrápolásról

Évente kétszer belefér az idejébe? Ősszel és tavasszal szánjon rá néhány percet. Az ápoló- és tisztítószerek széles kínálata közül a bőr típusának megfelelőt válasszon. Ne essen neki a lakkbőrnek velúr bőrápolóval! A fényes felületeket lehetőleg természetes alapú, szilikonmentes készítményekkel gondozza.

A méhviaszos ápoló áldásos hatása, hogy a megkeményedett marhabőrt is puhává, ellenállóvá varázsolja. Víz-és portaszító védelmet nyújt, így derékszíja olyan fényes lesz, mint újkorában.

A helytelen tárolással mindent elronthat!

Ön hol tartja a bőr öveit? Kímélje meg magát a szekrénybe gyűrt és a nadrággal együtt elrakott szíjak siralmas látványától. A derékpánt élettartamát jócskán megnyirbálhatja a helytelen tárolással. Nem nagy fáradtság a fiókba vagy övtartó dobozba lazán összetekerve elrakni. De az övcsatnál fogva egy mozdulattal a vállfára is felakaszthatja.

Őszi bőrápolási rutin, amiért kiegészítői hálásak lesznek. Önnek csak néhány perc, cserébe évekkel tovább használhatja férfi, női bőr öveit.

Ne felejtse el idén sem!