Karácsonyi készülődés már ősszel?

karácsonyA karácsony a szeretet ünnepe, és a legtöbbünk kedvenc ünnepe is egyben. Egyesek jobban szeretik még az átlagosnál is a szeretet ünnepét, és már hónapokkal korábban begyűjtik az ajándékokat, megvásárolják a karácsonyi díszeket. Egyébként jól is teszik, hiszen ha az utolsó pillanatra hagyjuk, akkor csak az utolsó darabok közül válogathatunk. A karácsony egy olyan ünnep, melynek illik megadni a módját, és valljuk be, épp ezért olyan, amilyennek szeretjük!

Világítás házon belül

Érdemes például kisebb dekorációs elemeket beszerezni már most a karácsony szellemének megteremtése érdekében: a mécsesek, világító, táncoló karácsonyi figurákat akár november végétől kitehetjük. Általuk sokkal melegebbé és meghittebbé tehetjük a sötét évszakot.

Grincs fa

Tavaly láttam, hogy a Grincs fáknak sokkal nagyobb divatja lett, mint bármikor korábban, Személy szerint én teljesen beleszerettem ebben a vicces, furcsa formájú kis dísznövénybe, és szívem szerint mindjárt 3-4 darabot beszereztem volna belőle.

Fényfüzér kint és bent

A karácsonyi filmekben mindig hatalmas családi házak szerepelnek. De nem csak a családi házakat, hanem a kisebb lakásokat is otthonossá, és meghitté lehet tenni a fényekkel. Vásároljunk LED –es fényfüzéreket, és tekerjük őket az állólámpa lábára. Sokkal hangulatosabban fognak telni az ünnepek, ha így teszünk.

(A kép csak illusztráció, a Pinterestről származik)