Ajándék ötletek az ősszel születetteknek!

szülinapA szülinapi ajándék beszerzése… mindig kérdéses, hogy mit adjunk ajándékba, ha valakinek szülinapja van, és bár persze van, hogy tudjuk, hogy az adott személy mire vágyik, de sok esetben, ha tanácstalanok vagyunk, valami általánosat keresünk. Az Árcédula oldalán lehetőségünk van arra, hogy az ajándék ötleteket összevessük ár és szállítási idő szerint, így akkor sem kell üres kézzel érkeznünk, ha az utolsó pillanatban szerezzük be az ajándékot. 

Konyhai ajándék nőknek:

Ha nőről van szó, akkor az alapdarab, ami talán minden háztartásban jól jöhet, az egy új serpenyő. Idén hatalmas divattá váltak az egyserpenyős ételek, melyeknek az elkészítése nagyon egyszerű, gyors és ízletes. Manapság, amikor mindenki rohan, akkor nem is vágyunk másra, mint hogy gyorsan és egyszerűen készíthessük el a vacsinkat, és hogy azután minél kevesebbet kelljen takarítani. A serpenyő nem nagy kiadás, de hatalmas hasznát veheti minden nő.

Pihe-puha takaró a hideg ellen:

Ha már itt van az ősz, egy puha takarónak is sokan örülni szoktak: nagy örömünkre szolgál, hogy az üzletekben olyan különleges mintájú, dekoratív plédeket árulnak, melyek extra melegek, és rendkívül divatosak. Magam részéről egy élelmiszerboltban találtam legutóbb egy karácsonyi mintás bundás plédet mely kívül selymes, belül pedig bolyhos. Utólag derült csak ki, hogy ez az egyszerű kis pléd olyan forróságot képes termelni az ágyban, hogy jóformán az volt a menedékem a téli napokon.

Gömbfüzér, ami mindenhova tökéletes:

A gömbfüzérek hatalmas népszerűségnek örvendenek: ne szalasszuk el az alkalmat, hogy egy izgalmas gömbfüzérrel dobjuk fel a saját otthonunkat, illetve ha tudjuk, hogy a barátaink is szeretik a vidám, játékos, hangulatos darabokat, nekik is vehetünk ilyet szülinapra. Biztosan bármilyen nő örülne, ha ajándék gyanánt hasonlót kapna, csak a jó színt kell eltalálni.

(A kép csak illusztráció, a Pinterestről származik)