Textíliát az egész lakásba!

Ha jól belegondolunk, hogy mennyi textília vesz körül minket a lakásunkban, akkor lehet, hogy ez elsőre meglepetésként ér bennünket. Estefelé, amikor munka után belépünk otthonunkba, elsőként megtöröljük a cipőnket a lábtörlőben. Majd a szobába belépve a puha és kellemes szőnyegen ellépdelünk az ablakig és elhúzzuk a sötétítőket a szobában. Ezek, a lakásunk természetes kiegészítői, teszik igazán otthonossá a környezetünket, s jóleső érzést kelt, ha színben és stílusban is harmonizálnak egymással. És ha könnyen szeretnénk választani, nem kell messze mennünk, a webáruházak kínálatában rengeteg klasszikus és modern szőnyeg található, és az ifjú generáció tagjairól sem feledkeznek el; a gyerekszobába illő darabok között is megtalálhatjuk a kedvünkre valót az ugróiskolát ábrázoló szőnyegtől a kisautópályáig, vagy a kiskamaszoknak való gyerek szőnyegig. A hálószobába inkább a süppedős, puha szőnyeg illik, hiszen este itt már mezítláb sétálgatunk, viszont a nappaliba, ahol többet tartózkodunk, rövidebb szálú és tartós darabok kerüljenek.

Öltöztessük díszbe a szobát!

A függöny praktikus szerepe mellett dísze is az otthonunknak, szó szerint öltözteti azt. A Szőnyeg Textil Outletnél a termékek rendkívül széles választékával találkozhatunk, így bátran válogathatunk kedvenceink közül. A modern organza fiatalos bájával és eleganciájával nyeri el a szívünket, a csipke függöny viszont néha jólesően régimódi, s evvel becsempész egy csipetnyit a régi korok hangulatából. A barokk indás függöny egyenesen egy elegáns, arisztokrata otthont idéz elénk. A sötétítő függöny pedig csak rólunk szól. Ha szeretünk sokáig aludni, érdemes nagyon vastag, sűrű szövésű és minél sötétebb anyagot választani. De ha a szoba berendezése megköveteli a világosabb színeket, akkor sem kell elkeserednünk, a bézs és arany színben pompázó darabok kifejezetten gyönyörűek.

Bárhogy is választunk, hosszú távra érdemes terveznünk, hiszen ezek a darabok évekig körül fognak venni minket. Éppen ezért érdemes a szívünknek legkedvesebb darabokat hazavinnünk.