Rakd össze egyedi Nomination karkötődet!

A Nomination karkötők nemcsak divatosak, hanem konkrétan lehetőséget adnak arra, hogy teljesen egyedi ékszert alkoss magadnak, amely tökéletesen tükrözi személyiségedet és életstílusodat. A Nomination Composable karkötő rendszere azzal tűnik ki a versenytársak közül, hogy moduláris szemekből, úgynevezett charmokból épül fel, amelyeket szabadon kombinálhatsz és cserélhetsz, így folyamatosan megújíthatod kollekciódat.

Mi az első lépés a csuklón hordható sikerhez?

A karkötő összeállítása előtt először a megfelelő alapot érdemes kiválasztani, amelynek hála már pikk-pakk csatlakoztathatod egymáshoz a kiszemelt charmokat. Az alap charm készletek többféle színben (ezüst, arany, rozé, fekete) és méretben (13–19 darabos) kaphatók, így biztosan találsz olyat, amely a legjobban passzol az elképzeléseidhez. A karkötőd méretének eredményes meghatározása érdekében mérd meg a csuklódat! Például egy 17 centiméteres csuklóhoz körülbelül 19 charm szükséges. Nyilván ez most itt nem több puszta saccolásnál, a precíz kalkulálás rád marad. A Nomination nem hagy cserben ebben a folyamatban sem!

Jöhet a karkötőd esszenciájának megkomponálása?!

A Nomination charmok hatalmas választékban érhetők el, különböző tematikákban és stílusvilágokban, így alapvetően nem nehéz feladat olyan modellekre akadni, amelyek egy adott életeseményt, érzelmet vagy kapcsolatot jelképeznek. Választhatsz aranyozott, tűzzománcos, cirkóniával díszített vagy gravírozott charmokat, amelyek mind egyedi üzenetet hordoznak. A charmok között megtalálhatod a kedvenc állataidat ábrázoló darabokat, különleges szimbólumokat vagy akár a szeretteid neveit megörökítő elemeket is. Nagyon érdekes, egyúttal izgalmas feladat ilyen módon, ékszerek közvetítésével átadnod, elmesélned azt, aki te vagy, amit te képviselsz. Ráadásul, mivel minden egyes charm jelentéssel bír, így aztán a történetmesélést a végtelenségig nyújthatod.

Meg is érkeztünk a pofonegyszerű végjátékhoz!

A charmok összeillesztése roppant egyszerű folyamat: fogd meg a kiválasztott karkötőszemet és pattintsd hozzá az alaphoz vagy más charmokhoz. Az összepattintható rendszer könnyen kezelhető, így bármikor módosíthatod, variálhatod az általad megalkotott remeket. Ha egy esemény vagy különleges alkalom előtt állsz, akár új modellekkel is felfrissítheted a kiegészítődet, hogy az még inkább tükrözze az alkalom hangulatát. A karkötő összeállítása tehát egy kreatív és szórakoztató folyamat, ahol saját elképzelésed szerint hozhatod létre a számodra legkülönlegesebb darabot. Ha szeretsz kísérletezni és új stílusokat kipróbálni, a Nomination karkötő rendszerével minden alkalommal új ékszerkölteménnyel ajándékozhatod meg magadat, anélkül, hogy új ékszert kellene vásárolnod. A Nomination karkötők egyedi, egyúttal utánozhatatlan szépsége abban rejlik, hogy végtelen variációs lehetőséget kínálnak. Vannak, akik a születésnapjukra, megint mások a házassági évfordulójukra, vagy fontos mérföldköveik megünneplésére választanak speciális charmokat. A Nomination charmok nem csupán divatkiegészítők, hanem olyan ékszerek, amelyek személyes jelentéssel büszkélkednek, és egy-egy életesemény vagy kapcsolat fontos emlékeit hordozzák.