Ez idén a top 3 Valentin-napi ajándék

Meglepetést szerezni nem egyszerű. Pláne akkor, amikor az ajándék a szerelem üzenetét hordozza. Azt az érzést közvetíti, ami két szívet eggyé kovácsol. Vajon mire képesek a meglepetések akkor, amikor a szavak már nem elegendőek? Az alábbi ötletekkel akár némán állva is egyértelművé teheted az érzéseidet.

1. Egyedileg gravírozható kulcstartó

Első ránézésre azt hihetnéd, hogy a kulcstartóban, mint ötletben nincsen semmi izgalom, vagy kaland. De vigyázz, mert ez csak a látszat! A különlegessége abban rejlik, hogy egyedileg készül a személyedre szabva. Magyarul olyanná válik, amilyenből nincs még egy a világon. Lehet, hogy sima, egyszerű, tucat kulcstartóból akad ki tudja hány milliárd, de olyan nincs még egy, amire az az egyedi felirat kerül, amit te szeretnél. Lehet, hogy egy monogram mondja el a legjobban, ami megfogalmazódik benned, az is elképzelhető, hogy egy idézet, vagy egy dátum. Alapvetően mindegy, hogy mi kerül rá, ez rád van bízva, viszont a siker borítékolható. Ha olyan ajándékot szeretnél adni, ami szép, különleges, egyedi, mégis hasznos, nem kell a szekrény mélyére, vagy a fiók aljába rejteni, akkor ne kutass tovább, mert megtaláltad!

2. Valentin-napi karkötő

Az ékszerek mindig ellenállhatatlanok. Az pedig, hogy milyen üzenetet hordoznak, magától értetődik. Úgy is mondhatnánk, hogy félreérthetetlen. Arra azért érdemes odafigyelned a választásnál, hogy a méret stimmeljen. A többiről, mint például a minőségi kialakítás, az egyedi megmunkálás,ami gondoskodunk. Szintén egy olyan meglepetésről beszélünk, ami bár ízig-vérig Bálint-napi, ugyanakkor ragyogó kisugárzása a mindennapokat is csillogóbbá varázsolhatja. Kellhet ennél több az elégedettséghez?!

3. Nyaklánc

Medállal vagy anélkül – így is, úgy is tökéletes választás. Egy ék, ami elkísérheti szerelmedet a hétköznapok szürkeségébe, és egy kis színnel ajándékozhatja meg. Ami a legtöbbször több, mint elég egy mosoly előcsalogatásához, és a gondok felhőinek messzire űzéséhez. A méretre természetesen itt is jó, ha odafigyelsz, amúgy pedig bátran hallgass a szívedre!