A ShopRenter és az Árcédula összekapcsolása

A ShopRenter hatalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnének elindítani egy eredményes saját webshopot. Az e-kereskedelmi rendszerek hazai kiemelkedő szereplője már rengeteg vállalkozásnak segített üzleti céljaik megvalósításában. Továbbá nagyon hatékony marketing funkciókkal is támogatja az ügyfeleit, hogy azok ne csak megjelenjenek a hazai piacon, hanem minél sikeresebbek is legyenek.

Az egyik ilyen csodás funkció az, hogy a ShopRenter rendszerét használó webáruházak, összekapcsolódhatnak az Árcédula platformjával. Ez az online felület összesíti és rendszerezi a különböző webáruházak termékeit, hogy a vásárlók megtalálják a legjobb aktuális ajánlatokat. Ennek köszönhetően még nagyobb közönség számára válnak elérhetővé egy vállalkozás termékei és egy fontos eszköze lehet a fejlődésüknek.

Ezt az összeköttetést a ShopRenter belső rendszerében lehet megvalósítani, melyhez minden vállalkozásnak van hozzáférése, amely ezt az e-kereskedelmi rendszert választotta. Első lépésben a »Marketing« menüpont alatt található »Automatikus termék megosztás« opcióra kell kattintani.

Ezen belül ki kell választani, hogy csakis a raktáron levő, illetve a publikus kategóriához tartozó termékeket szeretnénk exportálni vagy a többieket is. Ezt követően pedig a terméklinkekről kell rendelkezni, hogy ezeket szeretnénk Analytics címkével ellátni vagy inkább kihagynánk ezt a lehetőséget.

Végül pedig telepíteni kell az »Árcédula« modult és a »Módosítás« opcióval el kell végezni a szükséges beállításokat. Amennyiben a két rendszer összekapcsolását sikeresen megvalósítottuk, nincs más dolgunk, mint várni a jó eredményeket.
ShopRenter Bérelhető webáruház rendszer