Ha mobiltelefont vásárolsz, egy idő után az iPhone szerviz is ismerős lesz !

iPhone szervizLegtöbbször megvásárolható termékekről írunk itt az Árcédula blogján, illetve arról, hogy mit érdemes beszerezni, ha különféle változó élethelyzetekben találjuk magunkat. Viszont egy Apple termék vásárlása esetén  bizonyos idő után szükséges lesz iPhone szerviz után nézned! Mivel az Apple termékek páratlanok, de körülbelül másfél év intenzív használat után elhasználódnak a készülékek akkumulátorai, és ilyenkor jó, ha van hova fordulnunk ahelyett, hogy azonnal új készüléket vennénk. Ezen okból szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Kingtel iPhone szerviz bolt kínálatait! 

Az iPhone szerviz üzletek királya.

Az Apple telefonok ugyanis meglehetősen magas áron mozognak, és a legtöbb ember minimum két évre vásárolja meg őket: ezzel én is így voltam, de a legutóbbi iPhone készülékem, egy 6S modell bizony felmondta a szolgálatot 21 hónapnyi együttműködés után. Sajnos akkumulátor problémája volt neki is, körülbelül fél évet szenvedtem vele, mire beláttam, hogy ez nem mehet így tovább, és elvittem a szervizbe. Az akkumulátor cserét követően egy évvel vettem csak másik telefont. A Kingtelnél ugyanis már csaknem 10 éve foglalkoznak telefonok javításával, és ez alatt a tíz év alatt az Apple termékekre specializálódtak.

Telefon kereskedés és iPhone szerviz.

Rajtuk kívül természetesen más telefongyártó cégekkel is foglalkoznak, a szerviz mellett szaküzletként is funkcionál a Kingtel, a város több pontján vannak üzleteik, ahol használt telefonokkal kereskednek, felvásárolnak régi készülékeket. Kizárólag gyári alkatrészekkel dolgoznak, az eladó telefonokat pedig tesztelik, ingyenesen szállítják országszerte, illetve számos olyan készüléket is forgalmaznak, kedvező áron, melyek bontatlan csomagolásban vásárolhatóak meg. A Kingtel tehát egy megbízható iPhone szerviz, ahova érdemes elhozni a készüléket, ha meghibásodott: a képernyőcserétől elkezdve a gombok cseréjén át az akkumulátor cseréig mindent. A többi szerviznél jóval kedvezőbb áron tudunk foglalkozni a telefonokkal.

A Kingtelnél mindenkivel aki a szerviz szolgáltatást szeretné igénybe venni, sorban állás nélkül tudnak foglalkozni, várakozási idő nélkül. Üzletük a belvárosban található, az Oktogonnál, a Teréz körúton, könnyen megközelíthető helyen. Hamarosan két üzletben is fogadni tudják majd a vásárlókat, illetve a szervizeltetni érkező ügyfeleket.