Van ilyen, hogy írható LED reklámtábla?

Nem is olyan régen hallottam az írható LED reklámtábla fogalmáról, mely igen csak meglepett első hallásra – soha életemben nem találkoztam még ilyesmivel! Na de mi is a funkciója egy ilyen táblának?

Az ilyen reklámtáblák üveglappal rendelkeznek, és ezt az üveglapot hátulról LED-fénycsövek világítják meg. A csomaghoz kapunk (többnyire) hat darab „neonfilcet”, mellyel akármit felírhatunk az üveglapra. Ebből fakadóan a nekünk leginkább tetsző neon színnel készíthetünk figyelemfelkelő, extravagáns feliratokat a táblánkra.

No de hol is lehet ezeket használni? Igazából én magam még dekorációként is kitenném a falamra, otthonokban akár kedves kis üzenetek hagyására is használhatjuk. Viszont van sokkal praktikusabb helyszíne is ezeknek a tábláknak, a használatának. Elsősorban például boltok, szépségszalonok, szoláriumok, vendéglátók, és szórakozóhelyek azok a helyek, melyekben igencsak hasznosnak bizonyulnak ezek a termékek. Gondolom már sokan láttátok, hogy vannak itt neoncsöves felíratok, de ezek többnyire egyszer legyártott, kész, és megváltoztathatatlan termékek. Ellenben ezek a táblák akárhányszor átalakíthatóak a kedvünk szerint!