A fiúknak ez a tökéletes ajándék…

ps4 konzolA mai napot egy iskolában kezdtem, ugyanis kivételesen az édesanyámmal jöttem be a munkahelyemre, és ő tanítónő. Az iskola büféjében ittam vele egy kávét, és közben el-elcsíptem pár szót a gyerekektől, akik körülöttünk beszéltek.  Mondanom sem kell, a kb 11-12 éves kisfiúk másról sem beszéltek, csak hogy a Far Cry vagy az Assassin’s Creed jobb. Azt hiszem, hogy  a legtöbb kis-, és nagyfiú nagyon is szereti ezeket a kaland és az akció videojátékokat, így ha van rá keretünk, akkor igazán meg lehet őket lepni egy videojáték, konzol, játékhoz kapcsoló ajándéktárgy szerű dologgal! 

Ami azt illeti, az én öcsém is szereti az ilyesmit, és amikor egy ismerősnél felvetettem, hogy nem tudom mit vegyek neki karácsonyra, azt mondta, hogy hát egy PS4-et. Haha… de amúgy, ha lenne neki konzolja, lehet, hogy egy játékot kapna hozzá így karácsonyra.

A konzolokról már több cikkünkben is írtunk, részben abból a szempontból, hogy melyiket érdemes megvásárolni. Jelenleg a legtöbben a PS4 mellett teszik le a voksukat, mert ez az, amelyikre több játékot lehet kapni, és amelyiknek a versenyhelyzet jelenlegi állása szerint megelőzi a hardvere az Xbox-ot, azaz szebb grafikára számíthat az, aki ezen játszik.