Mindenki óriási úszógumikon nyomja idén nyáron!

úszógumiIdén hatalmas divatnak örvendenek az úszógumik és az úszómatracok, melyek újabban különlegesen nagy méretben, és változatod dizájnban készülnek. A nagy népszerűség annak köszönhető, hogy egyre dizájnosabb darabokat állítanak elő, ráadásul a legújabb divatnak megfelelően flamingós, unikrnisos és különféle gyorsétterem által ihletett matrackülönlegességek is találhatóak a piacon!

Gyerekként nekem is nagy álmom volt egy különlegesebb matrac, amikor láttam, hogy minden kisgyerek cápa formájú úszómatracon ül a Balatonban. Én valami szelídebb állatot akartam, így egy óriási teknőst kaptam, aminek a hátán szinte elvesztem.

Annyira szerettem a teknőst, hogy nem is nagyon akartam leszállni róla, és jóformán vizes sem lettem.

Felnőttként azt hittem, hogy kinőttem ezt a hóbortot, de újabban én is találkoztam a fent említett menő matracokkal, és természetesen azonnal beleszerettem az unikornisokba, a mekis sültkrumpliba, az ananászba, és a flamingóba is. Lehet, hogy ha ezt mind megveszem, akkor a kerti medencében már nem is lehet majd látni a vizet, csak a matracokat… de talán még akkor is megérné!

 

A kép csak illusztráció, a Pinterestről származik.