Bemutatkozás

Az árcédula.hu egy olyan szolgáltatás, ami az interneten található webshopok termékeit összesíti, azokat a megfelelő kategóriákba helyezve el. Naprakész, rendszeresen frissített adatbázisa mindig az aktuális kínálatot mutatja a szerződött partnerek termékeiből.

Az interneten vásárló, tájékozódó látogatók számára az árcédula.hu legfontosabb funkciója, hogy egy-egy termékről megmutatja az összes elérhető ajánlatot. Mivel a termékek mellett azok ára és várható szállítási ideje, valamint a bolt helye is megjelenhet, a vásárló egyetlen felület (oldal) átnézésével dönthet arról, hol vásárolja meg a kiszemelt terméket. Egy termékre vonatkozó ajánlatok általában ár szerinti emelkedő sorrendben jelennek meg, ezzel is segítve a választást.

Partnerek

A rendszerben levő webshop tulajdonosok potenciális vevőt kapnak, hiszen egy, a termékére kattintó érdeklődő sok ajánlatot átnézve az ő termékét választotta. A partnerek részére egyedi belépésű felületet is biztosítunk, ahol számok és vizuális eszközök formájában (grafikonok) kimutatásokat látnak arról, hogy hány kattintást eredményezett az arcedula.hu oldallal való együttműködésük.

Hogyan jelentkezhet?

Az esetleges partnerek árcédula.hu Regisztráció partnereknek oldalán jelentkezhetnek, de az Árcédula.hu Kft. üzletkötőjén keresztül is felkeresheti azokat a webshop tulajdonosokat, akik – pozitív válasz esetén – szerződött partnereivé válnak.

Minden partnerünknek a következő szolgáltatásokat biztosítjuk:

A rendszer ún. „deposit system” elven működik: a partnerek először feltöltik egyenlegüket (azaz átutalnak az arcedula.hu elektronikus- vagy bankszámlájára egy tetszőleges összeget), ami a potenciális vásárlók folyamatos kattintása eredményeképpen csökken. Az aktuális egyenlegük alakulását a partnerek folyamatosan nyomon követhetik. Amikor egy bolt egyenlege nullára csökken, automatikus emailt küldünk a kapcsolattartója részére, de mínusz 10 ezer forintig még elérhetőek maradnak a termékei. Amennyiben ez időre sem tölti fel egyenlegét, a termékei lekerülnek az arcedula.hu összes felületéről, és csak az egyenleg feltöltése után kerülnek vissza.

További részletek és feltételek a Szerződési Feltételek Partnerek Részére dokumentumban, illetve áraink a Szolgáltatások és díjak oldalon találhatóak.

Vissza a főoldalra