Árcédula.hu adatfájl

Ahhoz, hogy az Ön webshopja terméklistáját az arcedula.hu rendszere át tudja venni, valamint azt naprakészen tudja tartani, szükség van egy adatfájlnak nevezett árlistára. Ebben a fájlban minden olyan termék megtalálható, amelyet az arcedula.hu az Ön boltjából megjelenít.

Hogy teljes termékpalettájából mely termékeket helyez az adatfájlba, az Ön hatásköre eldönteni. Technikailag biztosan az a legegyszerűbb megoldás, ha minden terméke bekerül a fájlba.

Az adatfájl készítéséről, rendszeres frissítéséről, folyamatos eléréséről a webshop kezelőjének kell gondoskodnia. Amennyiben ebben akadályba ütközik, az arcedula.hu megvalósítja a szükséges fejlesztéseket – ennek részleteiről lejjebb olvashat.

Az arcedula.hu XML, CSV és XLS formátumban is elfogadja az adatfájlt. A fájl tartalmának a következő dokumentumban leírtak kell megfelelnie. Előfordulhat, hogy Ön már rendelkezik egy terméklistával (XML, CSV vagy XLS formátumban), de az nem pontosan a fenti struktúra szerint épül fel. Ebben az esetben, kérjük, keresse technikai ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@arcedula.hu e-mail címen, írja meg nekünk a jelenlegi terméklista elérhetőségét. Elképzelhető, hogy az eltérő formátum ellenére is fel tudjuk dolgozni a fájlt.

Vissza a főoldalra