Béreljen ki egy fizikai szervert nagy mennyiségű adatainak!

szerver teremA Tárhely.eu –nál különféle szerver szolgáltatással foglalkozunk, például a minőségi tárhely bérlés lehetősége is biztosított nálunk. A minőségi szerver bérlés azért minősül valóságos segítségnek az ügyfeleink számára, mert sok ügyfelünk rendelkezik nagy forgalmú webshoppal, szükségük van olyan tárhelyre, ahol nagy mennyiségű céges adatot tárolhatnak.

Egy saját szerver beszerzése nagy költségekkel jár, ahogy a fenntartása is problémás lehet, mind idő-, mind anyagi szempontból, ugyanis egy szerver napi szintű karbantartást igényel, emellett pedig szüksége van egy ilyen nagyteljesítményű gépnek megfelelő energiaforrásokra is, és megfelelő fizikai körülményekre is szüksége van.

Cégünk mindezt biztosítja, saját tárhelyeinken biztosítunk helyet az Ön szoftvereinek, melyeket banki biztonsági rendszerrel ellátott szervertermeinkben karbantartunk, állandó felügyelet mellett vannak a gépeink, és Önöknek a legminőségibb szolgáltatásokat biztosítjuk. Ha szüksége lenne egy rendkívül nagy tárhellyel rendelkező szerverre, válasszon minket, és nem fog csalódni!