Pár babaholmi, mely megkönnyítheti az etetést.

Főleg, amikor az első kisbabát várjuk, nagyon sok olyan nehézséggel kell szembenéznünk már csak a hétköznapi tevékenységek során is, melyek megnehezítik vagy megnehezíthetik az életünket. Ilyen például a baba étkeztetése, mely a kezdetektől egészen az önálló evésig nagyon sok kellemetlenséget okozhat a szülőknek.

Párna szoptatáshoz:

A csecsemők etetésénél például problémát okozhat az is, hogy az anyukák ilyenkor még gyakorlatlanok, nem tudják, hogy hogyan fogják a kisbabát, hogy hogyan tartsák őt kényelmesen, amíg szoptatják. Nekik lett kifejlesztve a szoptatós párna, a linkre kattintva egy olyan különleges darabot tekinthet meg több árajánlattal, mely 10 az 1-ben, azaz nem csak a csecsemő korban, hanem később is jó hasznát vehetik majd a szülők. A párna derék övként, babaülés-betétként, biztonsági öv rögzítőként is használható, ezen kívül pedig játékokkal is fel van szerelve, így ha belehelyezzük a picit, még játszhat is vele, ráadásul kialakításának köszönhetően megakadályozza a lapos fej szindrómát.

Itatós pohár nagyobbaknak:

Mérföldkőnek számít, amikor a kisbabát átszoktatjuk az etetésről az önálló evésre: ehhez persze fokozatosan kell haladni. Az itatós pohár például jó megoldást jelenthet, hiszen a gyerek önállóan is képes lesz onnantól inni, de mégis egy biztonságosabb módon teheti ezt. Ha a linkre kattint, megnézheti, hogy az Avent rugalmas szívószállal ellátott kiömlésmentes pohara milyen kínálatokban kapható.

(A kép csak illusztráció, a Pinterestről származik)