Alakformáló fehérneműk – van aki szereti, van aki utálja!

A női öltözködésnek megvan az a területe, mely nem épp az őszinteségről szól, sokan ezt pozitívan, mások pedig épp negatívan értékelik, bár az, hogy kinek hol van a határ, az roppantmód eltérő, nemtől függetlenül: vannak, akik a természetesség abszolút hívei, és nem igen méltányolják a melltartó viselést sem, illetve a harisnyákat, ilyen-olyan feszesítő fehérnemű darabokat sem. 

Mások pedig éppen hogy örülnek annak, ha egy olyan darabot találnak, mellyel tökéletesebbé tudják tenni az alakjukat: ma már számos olyan fehérnemű létezik, mellyel a mellek, a has, a lábak, és a popsi is formásabbá tehető. Ezzel a feszesítéssel tulajdonképpen az edzéstől mentes életmód, vagy a nem tökéletes testrészek tehetők tökéletesebbé, formásabbá. A pici pocakot, a hullámos lábakat tehetjük vele egyenletesebbé.

Sokan úgy gondolják, hogy a nők az ilyen jellegű megjelenéssel egy olyan testképet hazudnak maguknak, mely nem hogy nem valós, hanem még irreális is. Vannak olyan testhezálló ruhadarabok, melyeket nem is lehetne esztétikusan viselni, ha valaki nem rendelkezik tökéletes, feszes alakkal. Ez keveseknek adott, ezért sokan, akik tehetik ilyen ruhadarabokkal érik el a kívánt karcsúságot. Ugyan ez a helyzet a különféle push-up melltartókkal és a pánt nélküli, felragasztható melltartókkal is.

A boltok kínálatában azonban továbbra is kaphatóak ezek a darabok, így egyre nagyobb kínálatban és egyre szélesebb körben válnak elérhetővé a nők számára.

(A kép csak illusztráció, a Pinterestről származik)