Vásároljon babakocsit az igényeinek megfelelően!

babakocsiA babakocsik kiválasztása sok esetben meglehetősen nehézkes volt, mivel a szülők nem igen voltak tisztában saját igényeikkel, illetve azzal sem, hogy életkörülményeikhez, illetve a kisbaba növekedéséhez mérten milyen babakocsira van leginkább szükségük. 

Sokszor kizárólag a gyermek igényeit tartották szem előtt, amikor babakocsi választás előtt álltak, márpedig a baba alapvető igényei mellett a szülőét sem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.

A linkre kattintva a Mamilla babakocsi választó tesztjét töltheti ki, mely segít abban, hogy az Ön elvárásainak leginkább megfelelő babakocsi mellett döntsön. Egy babakocsi nem kis kiadás, ezért fontos, hogy jó döntést hozzunk, és hogy olyan kocsiban tolhassuk majd az egyre cseperedő gyerekünket, mely tökéletesen alkalmazkodik a lakókörnyezetünkhöz,  a ahhoz, hogy hány gyermeket tervezünk még a közeljövőben, hogy mennyi idős a gyermek, akivel használni akarjuk a babakocsit, hogy a babakocsit tekintve mi az a funkció, ami a legfontosabb számunkra, stb.

(A kép csak illusztráció, a Pinterestről származik)