Hogyan készül egy céges bélyegző?

A cég számára egy idő után – ha nem azonnal – szükségessé válik, hogy létrehozzanak egy céges bélyegzőt, melyre felkerülnek a vállalkozás főbb adatai: név, cím, elérhetőségek (telefonszám, fax, e-mailcím stb), adószám. A vállalkozó igényei szerint több minden is felkerülhet a bélyegzőre: a székhely címe például.

Ezen kívül pedig még számos olyan funkció lehetséges már napjainkban, melyekkel egyedibbé tehetjük a bélyegzőinket. Rá lehet tetetni például az aláírásunkat, a cégünk logóját. A bélyegző teljesen egyedivé tehető, annak köszönhetően, hogy az igények szerint választható a méretezésük. Azzal, hogy ábrákat is tesznek a bélyegzőkre, biztonságosabbá teszik azokat, hiszen egy nyomtatott felületet könnyű lehet másolni.

A bélyegzőre helyezett képek, az aláírás, a betűtípus változtatása, a rejtett foszforeszkáló ábrák mind azt a funkciót szolgálják, hogy a bélyegző eredetiségét garantálják.

A bélyegző elkészítése emellett rendkívül gyors folyamat. A rendeléstől számítva akár 15-21 percen belül is kész lehet az egyedi bélyegzőnk. Ez azért lehetséges, mert pusztán a szöveglemezt kell helyben legyártania a cégnek, akiktől rendeltünk. Ezt egy újfajta lézeres technikával csinálják. Majd összeszerelik a gyárból kapott, kész bélyegző házakkal, melyeknek színét és anyagát is ki lehet választan a rendeléskor. A szöveglemezzel közvetlenül érintkezik a festékpárna, melynek színe szintén választható.

A kész bélyegzőt a rendelésnek megfelelően kiszállítják, akár egy napon belül. Viszont személyesen is átvehetőek, ez esetben valóban egy 20 perccel kell csupán számolni, és már a kezünkben is tarthatjuk a bélyegzőt. A rendelés személyesen is leadható az üzletekben, de online is könnyen lebonyolítható, számos helyen már külön felület található külön a bélyegző rendelésnek, itt lehet beállítani a kívánt méretet, színt, betűtípust, azt, hogy milyen elrendezésben legyenek az ábrák a pecséten.